Wil jij online Nederlands of Pools leren?
Dat kan met onze Live Online Lessen. Één-op-één met je eigen taaltrainer of met een kleine groep.

Language Switch geeft al jaren incompany groepslessen door heel Nederland. We krijgen steeds meer vragen of dit ook online kan. Natuurlijk kan dat! Wij bieden online één-op-één lessen met je eigen taaltrainer óf met een kleine groep. Onze professionele en ervaren taaltrainers geven de lessen via GoToMeeting. Een eenvoudige en effectieve manier van leren. Wij vertellen je graag meer over de werkwijze. Het kan echt heel voordelig voor je zijn om juist nu Nederlands of Pools te leren.

Live Online Lessen groepslessen, de voordelen:

Live Online Lessen één-op-één lessen, de voordelen:

Interessant voor jezelf of jouw medewerkers?

Hebben wij je interesse gewekt? Maar zit jouw medewerker momenteel in het buitenland? Ook dan zijn onze Live Online Lessen mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

je eigen 1 op 1 trainer

locatie speelt geen rol

bepaal je eigen tempo

bepaal zelf de lestijden

spreek- en luistervaardigheid

1 jaar licentie online lessen

Interesse?

Vul onderstaand je gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.
Google review van Lars van der Drift
“Ik heb een fijne ervaring gehad met de cursus van Language Switch. Mijn cursus bestond uit 1 op 1 lessen via skype. Dit werkte gemakkelijk en het contact met het bedrijf was goed. Pools is een moeilijke taal om te leren, maar de persoonlijke begeleiding heeft mij zeker handvatten gegeven om de taal verder te leren.
Dziekuje bardzo i do widzenia!”

Onze ervaren trainers

Wil ook jij beter communiceren met jouw internationale medewerkers en hen beter kunnen instrueren? Language Switch biedt verschillende taal- en bedrijfstrainingen voor bedrijven met internationale medewerkers.

Naast taaltrainingen bieden wij diverse workshops en trainingen. Je ontdekt hoe deze verschillen in (werk)cultuur zijn ontstaan en wat de gevolgen ervan zijn op de werkvloer.