Magda

“Ik vind het heel mooi dat veel Nederlanders openstaan voor het leren van andere talen dan het Engels en zo hun horizon willen verbreden.”

“Werken bij LS is leuk, omdat het een klein instituut is met veel persoonlijk contact. Ik geniet enorm van het lesgeven, zeker als ik zie dat cursisten al snel kunnen meepraten in de vreemde taal.

Taal is natuurlijk meer dan alleen grammatica. Het gaat ook over mentaliteit en levenshouding. Door het leren van een andere taal ga je anders tegen de wereld aankijken. Je leven wordt verrijkt door die andere tradities en mentaliteit. Polen denken vaak dat Nederlands een soort Duits is, maar dat is niet zo. Nederlands is écht anders. Ik vind het heel mooi dat veel Nederlanders openstaan voor het leren van andere talen dan het Engels en zo hun horizon willen verbreden.”

Taaltrainer Magda behaalde het doctoraal examen Scandinavische Talen en Engels, Staatsexamen NT2 en diplôme de langue. Ze heeft ruim 35 jaar ervaring in het doceren van Scandinavische talen, Engels en Frans, en geeft al meer dan 15 jaar Nederlands NT2 aan buitenlandse cursisten. Haar specialisme: Scandinavische talen, Engels, Frans, Nederlands en Pools.

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!