skip to Main Content

FAQ

Veelgestelde vragen over de trainingen van Language Switch

Regelmatig krijgen wij vragen over onze trainingen en onze werkwijze. We hebben de belangrijkste vragen (met de antwoorden) voor jou op een rijtje gezet (klik op de vraag voor het bijbehorende antwoord).

faq

De veelgestelde vragen

In-company (dus binnen uw eigen bedrijf) door heel Nederland en deels ook in België. Als je voor de live online lessen kiest (1-op-1 of een groepstraining) dan maakt het niet uit waar je bent, zolang je een goede internetverbinding hebt.

Wij geven taalcursussen Nederlands, Pools en Engels.

De cursus Nederlands wordt verzorgd in het Nederlands. Onze taaltrainers spreken vaak ook Pools, Russisch, Engels of een andere taal om de beginnende leerders waar nodig te ondersteunen in hun moedertaal.

De cursus Pools wordt uitsluitend verzorgd door Poolse trainers, die Nederlands spreken.

De cursus Engels voor Poolse arbeidsmigranten wordt online verzorgd door onze taaltrainster Katarzyna Schoonheim-Stypulkowska.

De leiderschapstrainingen worden in het Nederlands en in het Pools verzorgd.

Ja, het is mogelijk om een 1 op 1 training te volgen (bijvoorbeeld via de live online lessen)

Ja, bij elke taaltraining hoort een lesboek, een schrift en een pen, alsook een licentie tot de online training, deze is 1 jaar geldig.

Bij de leiderschapstraining ontvangen de deelnemers een werkboek.

Ja, onze online training is een onderdeel van de totale training in combinatie met de lessen met de taaltrainer.

Je kunt onze online training ook gebruiken als een opfriscursus Nederlands of Pools.

We gebruiken een intaketoets om voorafgaand aan de training te bepalen wat het startniveau is. Tijdens de training worden er tussentijdse toetsen afgenomen. Elke taaltraining eindigt met een eindtoets. Op deze manier kunnen we meten wat het niveau voor en na de training is.

Een groeps-taaltraining duurt 25 tot 30 uur op locatie + 22 uur online, totaal ca. 50 uur.

Een 1 op 1 taaltraining duurt 18 uur + 22 uur online, totaal 40 uur.

Er zijn natuurlijk ook trainingen op maat mogelijk die korter of langer duren.

Ja, uit ervaring van onze klanten weten wij dat dit mogelijk is. Omdat we hierin niet adviseren zul je zelf de aanvraag moeten doen.

Language Switch, Agata Wolters is niet aansprakelijk voor het door de opdrachtgever niet of niet volledig voldoen aan de voorwaarden die gesteld worden aan de subsidieverlening.

Ja, na afloop van de training ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat waarop we ook het behaalde niveau vermelden.

Ja, de trainingen worden gegeven tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Trainingen overdag leveren over het algemeen wel meer resultaat op omdat cursisten overdag meer geconcentreerd zijn dan na een werkdag.

We zorgen ervoor dat onze cursisten ook na de training door kunnen gaan met leren. Na een training op locatie van 3 a 4 maanden kunnen de deelnemers nog steeds online leren omdat de licentie 12 maanden geldig is.

Als je na de eerste training voor een vervolgtraining wilt kiezen dan bekijken we samen met jou wat de beste mogelijkheden hiervoor zijn.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur ons een mail en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.