Ervaringen van cursisten

De eerlijke ervaringen op onafhankelijke review websites

Language Switch heeft al heel veel Poolse medewerkers en Nederlandse leidinggevenden geholpen om beter te communiceren op de werkvloer, waardoor er efficiënter, veiliger en met meer plezier gewerkt wordt.

Een greep uit de ervaringsverhalen van onze cursisten

Nog nooit zo’n goed georganiseerde training gehad

Ik heb nog nooit zo’n goed georganiseerde training gehad als deze.
Perfect voor elkaar. Ook de nazorg.
De complimenten aan Agata en Anna.

Individuele benadering

Uczestniczyłem w kursie języka niderlandzkiego na poziomie A0-A1 prowadzonego przez świetną nauczycielkę Sylwię Wierzbicką. Pełny profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego z uczestników. Nauczyłem się solidnych podstaw językowych. Polecam tę szkołę i sam czekam na więcej 😀

Vertaald door Google
Ik heb deelgenomen aan een Nederlandse taalcursus op A0-A1 niveau onder leiding van leerkracht Sylwia Wierzbicka. Volledige professionaliteit, individuele benadering van elke deelnemer. Ik heb de basis van de vaste taal geleerd. Ik raad deze school aan en wacht zelf op meer 😀

Jarosław Szut

Onze collega’s zijn op persoonlijk niveau begeleid
Wij hebben ‘Language Switch’ benaderd om Nederlandse les te geven aan onze collega’s die de Nederlandse taal niet machtig waren. Na 10 intensieve lessen hebben we zeker vooruitgang gemerkt in de spreekvaardigheid. Onze collega’s zijn op persoonlijk niveau begeleid en stonden in nauw contact met de taaltrainer. Ze waren erg tevreden over de prettige manier van lesgeven. Ook wij als werkgever waren blij met de trainer aangezien hij ons op de hoogte hield van de vooruitgang van de cursisten en hij hen ook zo nodig motiveerde als dat nodig was. Bedankt voor de lessen en de prettige samenwerking!
Over de presentatie ‘efficiënt werken met Poolse medewerkers’

Veel praktische tips, background informatie zoals het uitleggen waarom?
Veel facetten laten zien die van toepassing zijn.
Concrete zaken die morgen toegepast kunnen worden.
Het was leuk interactief en de groep werkte goed mee.
Goede tips voor leidinggevende.
Zeer leerzaam, veel info en kennis, herkenbaar, prettig, interactief
Leuke workshop.
Meer inzicht in goede communicatie met Polen.
Duidelijk, interactief, enthousiaste presentatie, boeiend.

Jolanda’s Recommendation op LinkedIn:
“Agata is een bekwame dame die weet waarover ze spreekt. Haar dynamiek met de groep is levendig, praktisch en leerzaam.”

Jolanda Oosterom

Zeer vakgericht
 • Zeer aangenaam
 • Gebruiksklaar
 • To the point
 • Zeer vakgericht, dat is handig
 • Bondig en toch genoeg
 • Concreet

Veerle Coppens

We hebben alles aan gehaald wat ik van de cursus verwachtte
 • Zeer leerrijk
 • Duidelijke uitleg
 • Heel interactief
 • Veel leerplezier
We hebben alles aan gehaald wat ik van de cursus verwachtte, zelfs veel meer.

Gert Lemmens

Ik kan nu duidelijke werkinstructies geven

Zeer positief en ontspannen sfeer. Meer dan voldoende ruimte om vragen te stellen, zeer ruim aanbod van concreet en bruikbaar materiaal(zowel op papier als online).

Ik kan nu duidelijke werkinstructies geven en heb een beter beeld van de Poolse cultuur

Ellen Meeus

Met stip de leukste cursus Pools tot nu toe

Hartelijk dank voor de cursus en het cursusmateriaal. Het is de derde cursus Pools voor beginners waar ik mij aan waag en met stip de leukste tot nu toe.

Vooral om dat de lesstof hier en daar verluchtigd wordt met filmpjes en muziek. Ook prettig dat het echt op de fruitteelt gericht is.

Anoniem

Online lessen super positief
Ik vond de online lessen super positief. Je kunt op eigen tempo alles instuderen. De lessen die we kregen zijn heel gebruiksvriendelijk voor in de praktijk te gebruiken.

Anoniem

Serieus maar ook ontspannen

Ik wilde meer verwantschap met onze Poolse medewerkers. Dit was de tweede cursus. Als de Poolse meiden met elkaar praten, weet ik nu vaak waar het over gaat, al kan ik het woordelijk niet verstaan. Pools is een moeilijke taal, maar het was heerlijk om de cursus nog een keer te doen. Nu de Poolse medewerkers aan het werk zijn is het nog meer herkenbaar om te horen en ‘durven’ te spreken.

De lessen vond ik goed, de sfeer was heel goed, serieus maar ook ontspannen. De online lessen met de filmpjes… erg leuk. Na de cursus weet ik waar onze medewerkers het over hebben en ze staan er van te kijken dat je wat Pools kent.

Anoniem

Nederlands 1-op-1 met Anna Lech
Ik heb cursus Nederlands 1-op-1 gedaan met Anna Lech. Anna Lech legt de grammatica goed uit. Ze ging goed mee op mijn tempo en was 100% aanwezig. Ik ben erg tevreden. Mijn vrouw volgt nu bij haar de cursus Pools en is ook erg tevreden.

Tomasz Koziarek

De lessen werden gegeven in een ontspannen sfeer

Kurs bardzo dobrze prowadzony przez Panią Sylwię. Dostęp do dodatkowych materiałów szkoleniowych i do linków z dodatkowymi ćwiczeniami. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze. Polecam.

Vertaald door Google
De cursus werd zeer goed geleid door mevrouw Sylwia. Toegang tot aanvullend trainingsmateriaal en tot koppelingen met aanvullende oefeningen. De lessen werden gegeven in een ontspannen sfeer. Ik zou Language Switch aanraden.

Anna Zawadzka

Pure professionaliteit

Bardzo dobrze zorganizowany kurs. Bardzo miła i ciepła atmosfera. Czysty profesjonalizm. Jeśli uczyć się języka to tylko z Language Switch i z panią Sylwią Wierzbicką. Super nauczycielka, ma świetny kontakt z kursantami, bardzo dobrze tłumaczy i indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. Gdybym mogła dałabym 10 gwiazdek ?

Vertaald door Google
Een zeer goed georganiseerde cursus. Zeer mooie en warme sfeer. Pure professionaliteit. Als je een taal leert, dan alleen met Language Switch en met Sylwia Wierzbicka. Super leraar, heeft goed contact met studenten, vertaalt zeer goed en benadert elke student individueel. Als ik kon zou ik 10 sterren geven ?

Aneta Seget

Professioneel, kundig, vriendelijk!
We hebben de samenwerking met Language Switch als zeer positief ervaren. Professioneel, kundig, vriendelijk! Onze werknemers waren erg enthousiast over hun trainer. Zijn Pools was mogelijk nog beter dan dat van ons, werd veel gezegd. Wij gaan nu verder met de vervolgcursus voor onze Poolse medewerkers en starten daarnaast met een cursus Nederlands voor onze Roemeense collega’s. Daarnaast gaat een groep Nederlanders de cursus Pools starten. Echte aanrader dus, Language Switch!

Angelique Peelen

Interactie, variatie en dynamiek

Zeer fijne, interactie, gevarieerd, dynamisch.
Concrete voorbeeldzinnen van werkinstructies of om gesprek te starten/te voeren.
Enorm veel info/materiaal ook om verder mee te werken en ook goesting!
Geluidsopnames/uitspraak enorm goed!

Zeer veel geleerd op korte tijd
 • Zeer interessant materiaal, zinvol
 • Energiek en boeiend gegeven
 • Heel fijne sfeer
 • Zeer veel geleerd op korte tijd

Dankjewel voor deze lessen. Je bent een boeiende energieke lesgeefster met humor! Heel fijn!

Veerle Geubbelmans

Het hele concept zou ik zeker aanraden aan collega’s
Ik begrijp nu beter hoe Poolse medewerkers denken en ik kan hiermee zeker rekening houden. Het hele concept zou ik zeker aanraden aan collega’s.

Johan Vanvuchelen

In een korte tijd enorm veel geleerd

Een positieve manier van lesgeven, interessant, boeiend gebracht,

De online lessen heb ik als heel positief ervaren, ik vind dat ik enorm veel op korte tijd geleerd heb, heel fijne uitleg, Mogelijkheid om vragen te stellen, online lessen positief om op korte tijd veel te leren

Ik leerde VEEL woorden die echt van toepassing zijn in bedrijf, heb goede handleiding, ZEER praktisch die ik nog zeker verder ga leren en herhalen, meer achtergrondinformatie ook zeer interessant

Ik denk dat we binnen deze korte tijd ENORM VEEL geleerd hebben

Baerts Paulette

Zeer leerzaam en leuk

De online cursus was zeer leerzaam en leuk! Je kan de uitspraak horen terwijl je de tekst of woordjes leest. De taken en de correcties zijn oké!
Ik heb veel geleerd, vooral de zinnen die we dagelijks kunnen toepassen

Onze Poolse medewerkers schrijven briefjes om iets te vragen of te zeggen, en dat kan ik goed vertalen en begrijpen. Toch zou ik graag nog meer Pools leren spreken …

Anoniem

Ik hoop het te kunnen gebruiken in de oogst
Ik vond de lessen zeer leerzaam, hoop het te kunnen gebruiken in de oogst. Ik denk dat ik een eenvoudige uitleg kan geven aan de Poolse medewerkers en hen gerust kan stellen. Ik begrijp nu als ze opgewonden tegen elkaar praten dat het geen ruzie hoeft te zijn.

Anoniem

Lessen zeer goed ervaren
Lessen als zeer goed ervaren, online lessen zeer waardevol, en handig naslagwerk. Kan mezelf beter duidelijk maken, beter omgaan met personeel en meer belangstelling tonen.

Anoniem

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!