skip to Main Content

De cursus Roemeens is voor Nederlandse managers en ondernemers die in hun contact met Roemeense medewerkers en klanten willen investeren of die een nieuwe afzetmarkt in Roemenië willen creëren.

  • Oefen uw Roemeense spreekvaardigheid – voor u het weet spreekt u redelijk Roemeens!
  • Maak stap voor stap kennis met het Roemeense alfabet, woordenschat en grammatica.
  • Leer woorden specifiek voor uw branche en dagelijkse werkpraktijk.
  • Heeft u Roemeense medewerkers in dienst? Dan kan het gebeuren dat zij uw werkinstructies niet begrijpen en hun taken niet goed uitvoeren. Dat is geen kwestie van onwil, maar komt doordat jullie elkaars taal niet verstaan.

Met een paar simpele Roemeense woorden en zinnen kunt u al veel bereiken en misverstanden in de communicatie voorkomen. Dan kunt u eenvoudig duidelijk maken wat er moet gebeuren en wanneer. U weet zeker dat medewerkers uw aanwijzingen begrijpen en het werk op tijd afkomt. Zij zullen het bovendien waarderen dat u zich inzet om hun taal te leren. Dat komt de sfeer op de werkvloer zeker ten goede!

Of wilt u met uw onderneming uitbreiden naar Roemenië? Ook dan zult u profiteren van enige basiskennis van het Roemeens.

aanhetwerkinnederland-01

De cursus Roemeens voor Nederlanders duurt 12 weken en bestaat uit 10 x 2 lessen ‘op locatie’ plus 12 online-lessen. Doel is om in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk Roemeens te leren. In de online-lessen wordt de lesstof verdiept met leerzame YouTube- filmpjes, leuke liedjes en uitdagende opdrachten. Een prettige en interactieve manier om nog sneller Roemeens te leren.

Bij voldoende interesse volgt na de eerste cursus een vervolgcursus waarin u uw kennis van de Roemeense taal verder kunt uitbreiden.

In-Company

U en/of uw medewerkers kunnen de training gewoon binnen uw bedrijf volgen, bijvoorbeeld in de kantine of een vergaderzaaltje. Zo verliest u geen kostbare werktijd door reizen naar een aparte cursuslocatie.

Wilt u weten wat uw investering is voor deze taalcursus? Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan.

PRIJS AANVRAGEN

Taalniveau medewerkers bepaalt tempo

De training is maatwerk. Dat wil zeggen dat zowel het tempo als de inhoud wordt afgestemd op de deelnemers. Tijdens de eerste les wordt daarom geïnventariseerd hoe uw kennis en spreekvaardigheid is. De lessen vinden plaats in het tempo dat u en andere deelnemers als prettig en uitdagend ervaren.

Afgestemd op specifieke situatie van uw bedrijf

Voordat de taaltraining start, bespreken we welke specifieke taaleisen er zijn. Wat hebt u nodig binnen uw bedrijf? Waar ervaart u problemen? Welke taken wilt u dat uw medewerkers uitvoeren? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen wordt de training verder ingevuld qua onderwerpen, woordenschat, grammatica, etc. U krijgt ook waardevolle communicatietips over hoe u effectief kunt communiceren ondanks de taalbarrière.