Tolk- en vertaaldiensten

Ook als het gaat om vaktaal
Heeft u een tolk Pools-Nederlands of Nederlands-Pools nodig voor een zakelijk gesprek? Of wilt u een tekst (handleiding, offerte, promotiemateriaal etc.) laten vertalen? Language Switch kan u helpen.
Heb je zelf al specifieke informatie voor je medewerkers op papier gezet en wil je dit graag laten vertalen? Dat is bij ons allemaal mogelijk. We werken samen met diverse vertalers (Pools, Roemeens, Hongaars, Russisch etc.). Daarnaast kan onze vormgever e.e.a. ondersteunen middels duidelijke universele pictogrammen.

Tolkdiensten

Steeds meer bedrijven en instellingen komen in contact met Poolse bedrijven en werknemers. Omdat de verschillen tussen het Pools en het Nederlands groot zijn – en Engels soms tekortschiet – kiest u voor een ervaren tolk die u ondersteunt in uw communicatie.

Want zeker als het om zakelijke gesprekken gaat, is het belangrijk dat uw woorden goed vertaald worden. Er hangt immers veel van af! Dat geldt natuurlijk ook voor uw gesprekken met officiële instanties.

Vertalen

Zoekt u een vertaler Pools-Nederlands of Nederlands-Pools? Bijvoorbeeld omdat u een Poolse handleiding voor een machine wilt omzetten naar het Nederlands. Of omdat u wilt dat uw Poolse medewerkers hun arbeidscontract ook kunnen lezen en begrijpen? Of wilt u uw bedrijfsbrochure naar Poolse relaties sturen?

Het gaat om vaktaal en daarom is het vertalen van deze teksten naar het Pools of Nederlands vaak complex. Er staan woorden en zinsconstructies in die buiten uw branche (land- en tuinbouw, bouw, zorg en internationale handel) niet of nauwelijks worden gebruikt. Dat maakt een correcte vertaling extra belangrijk.

Onze tolken en vertalers:

Delen

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!