TWI methode

Voor het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden
De Training Within Industry (TWI) helpt teamleiders het maximale uit hun rol te halen.
Vaak zien we dat organisaties worstelen met het vasthouden van eerder bereikte resultaten. Door de leidinggevende te helpen bij zijn of haar dagelijks werk, is de organisatie in staat om zelf de creativiteit en kennis van medewerkers te benutten om succesvol te blijven.

Partner

Wij zijn officiële samenwerkingspartner van het TWI Instituut Nederland. Dit is het netwerk van erkende, ervaren en gedreven TWI gecertificeerde trainers en Lean specialisten, die de TWI methoden volgens de originele standaard implementeren in uw organisatie.

Job Instruction training

Agata Wolters (eigenaar van Language Switch) is naast taal- en communicatietrainer, tolk en vertaler ook TWI-JI trainer. TWI Job Instruction is een robuuste en jarenlang bewezen trainingsmethode die zorgt voor stabiliteit in uw processen.

In de Job Instruction training leren deelnemers taken te analyseren om ze vervolgens effectief te instrueren aan medewerkers. Effectief instrueren betekent dat medewerkers die taken snel en in één keer goed aanleren volgens de afgesproken beste werkmethode en niet meer vergeten. Doordat iedereen een instructie geeft en ondervindt leren supervisors de methode in de praktijk toe te passen.

De resultaten in het dagelijks werk:

© – Op al onze trainingen en workshops berust copyright.
Niets van onze trainingen, workshops en lesmateriaal mag worden gepubliceerd, verveelvoudigd of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Language Switch.

Delen

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!