Live Online Lessen

Direct persoonlijk contact met de taaltrainer

Language Switch geeft al jaren incompany groepslessen door heel Nederland en in België. We krijgen steeds meer vragen of dit ook online kan. Natuurlijk kan dat! Wij bieden online één-op-één lessen Nederlands, Engels of Pools met een eigen taaltrainer óf met een kleine groep. Onze professionele taaltrainers geven de lessen via GoToMeeting. Een eenvoudige en effectieve manier van leren. Wij vertellen je graag meer over de werkwijze én de subsidiemogelijkheden. Het kan echt heel voordelig voor je zijn om juist nu Nederlands, Engels of Pools te leren.

Live online groepslessen, de voordelen:

Live online één-op-één lessen, de voordelen:

1 op 1 of met groep

locatie speelt geen rol

bepaal je eigen tempo

lestijden in overleg

spreek- en luistervaardigheid

1 jaar licentie online lessen

Interessant voor jezelf of jouw medewerkers?

Hebben wij je interesse gewekt? Maar zit jouw medewerker momenteel in het buitenland? Ook dan zijn onze Live Online Lessen mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.
Google review van Lars van der Drift

“Ik heb een fijne ervaring gehad met de cursus van Language Switch. Mijn cursus bestond uit 1 op 1 lessen via skype. Dit werkte gemakkelijk en het contact met het bedrijf was goed. Pools is een moeilijke taal om te leren, maar de persoonlijke begeleiding heeft mij zeker handvatten gegeven om de taal verder te leren.
Dziekuje bardzo i do widzenia!”

Onze ervaren trainers

Wil ook jij beter communiceren met jouw internationale medewerkers en hen beter kunnen instrueren? Language Switch biedt verschillende taal- en bedrijfstrainingen voor bedrijven met internationale medewerkers.

Naast taaltrainingen bieden wij diverse workshops en trainingen. Je ontdekt hoe deze verschillen in (werk)cultuur zijn ontstaan en wat de gevolgen ervan zijn op de werkvloer.

© – Op al onze trainingen en workshops berust copyright.
Niets van onze trainingen, workshops en lesmateriaal mag worden gepubliceerd, verveelvoudigd of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Language Switch.

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!