Katarzyna

“Bij LS krijg je gelukkig veel ruimte in je werk en kun je creatief zijn in je lessen.”

“Werken als taaltrainer is nooit saai. Je komt allerlei mensen tegen met bijzondere verhalen. Dat is inspirerend en maakt je een rijker mens. Na elke les sta ik stil bij hoe het ging, zo leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Over mezelf, maar ook over andere mensen.

Bij LS krijg je gelukkig veel ruimte in je werk, en kun je creatief zijn in je lessen. Bv. zelf opdrachten bedenken en plannen. Ik vind het fijn als cursisten na afloop echt beter praten en schrijven in de nieuwe taal. Daardoor begrijpen ze beter wat er van ze verwacht wordt en kunnen ze ook beter voor zichzelf opkomen. Het is helemaal mooi als ze na de taaltraining doorgaan met leren! Dan heb ik echt het gevoel dat ik bijdraag aan iets moois.”

Taaltrainer en beëdigd vertaler Katarzyna voltooide de NT2-docentenopleiding en de opleiding Juridisch Vertalen in Strafzaken. Daarnaast behaalde ze Masters in Amerikanistiek en Neerlandistiek. Ze werkt 4 jaar als taaltrainer en ruim 10 jaar als beëdigd vertaler. Haar specialisme: Pools, Nederlands en Engels.
Wil jij ook taaltrainer worden?