Géén groepslessen tijdens de coronacrisis… Wat nu?

live-online-lessen
Onze taaltrainers geven, met veel plezier, incompany trainingen door heel Nederland. Van Poeldijk tot Horst-America, van IJmuiden tot Breda.

Deze incompany trainingen, in de vorm van fysieke groepslessen, zijn de komende periode helaas niet mogelijk in verband met de uitbraak van het coronavirus. In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan en het naleven van deze regels is iets waar we samen verantwoordelijk voor zijn!

Veel groepslessen van start gegaan

De afgelopen maanden zijn er ​bij ons heel veel lessen van start gegaan en onze cursisten zitten er nét lekker in. Maar nu ligt alles stil.
Tijdens de groepslessen krijgen de cursisten weliswaar thuiswerk in de vorm van online opdrachten, maar samen met je medecursisten een groepsles volgen op locatie is belangrijk. Waarom…? Naast het feit dat ​dit het groepsgevoel stimuleert, kunnen de cursisten in een fysieke groepsles vragen stellen en goed aan hun luister- en spreekvaardigheid werken.

Geen groep​slessen zou betekenen dat de cursisten alleen de thuiswerk opdrachten kunnen maken. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Een mooi alternatief

‘Problemen zijn er om opgelost te worden’. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief en geven we de komende weken, voor al onze groepen, live-online-groepslessen.
Onze technische duizendpoot Armando Krotje van Speedvision is druk doende om alles goed in te richten, zodat onze taaltrainers en cursisten deze week nog aan de slag kunnen. De cursisten kunnen op afstand​/van huis uit de live-lessen volgen, zonder kans op besmettingsgevaar.

Op deze manier hopen wij de crisis voor onze klanten iets te verlichten.
Want het coronavirus bedreigt niet alleen de gezondheid​ maar zorgt ook voor veel economische schade, onzekerheid en stress.
Veel bedrijven en ondernemers voelen de impact van de crisis.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe de aankomende tijd.
Het Language Switch Team

Onze ervaren trainers

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!

Delen