Wat betekent kwaliteit voor mij en mijn bedrijf Language Switch?

agata-wolters-over-kwaliteit-670x377
Sinds kort is Language Switch NRTO gecertificeerd. Language Switch is getoetst en voldoet aan de eisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee tonen wij aan transparant te zijn over onze producten en diensten, adequate dienstverlening te bieden, deskundig personeel in huis te hebben en klanttevredenheid te meten.

Hoe belangrijk is zo’n keurmerk?

… en hoe belangrijk is kwaliteit over het algemeen?
Ik vertel graag over mijn drijfveren om bij de top te horen en waarom het leveren van kwaliteit voor mij zo belangrijk is.
“Het behalen van het NRTO-keurmerk is een cadeau van onszelf aan onszelf, want wij bestaan dit jaar 10 jaar! Het is goed om onszelf te testen en te meten of we aan externe voorwaarden en eisen voldoen.

Language Switch is constant bezig het bedrijf verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

  • Language Switch maakt gebruik van gevalideerde niveautoetsen van Bureau ICE;
  • Language Switch is officieel partner van het TWI Instituut Nederland;
  • De trainingen worden afgesloten met een certificaat, dat ondertekend is door de opleider zelf.

“Op deze manier kunnen we dicht bij de werkpraktijk blijven, rekening houden met de individuele behoeften van de deelnemers, efficiënt en doelgericht werken, goede resultaten behalen en prettig samenwerken met onze klanten en cursisten.

Onze trainingen worden zeer goed beoordeeld door zowel de cursisten als de klanten*. Bovendien worden we niet alleen aanbevolen door verschillende klanten, maar ook door diverse opleidingsadviseurs en coaches.

En dat is waar wij het voor doen!”

Agata Wolters

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!

Delen