skip to Main Content

Language Switch geeft – in Nederland én over de grens – praktische taal- en communicatietrainingen aan bedrijven en hun medewerkers waardoor zij elkaar beter begrijpen en misverstanden worden voorkomen.

Miscommunicatie op de werkvloer is vaak een gevolg van verschillen in taal en werkcultuur. Het is belangrijk om die verschillen te overbruggen, zoals bij het instrueren van personeel. Met als resultaat een hogere arbeidsproductiviteit, minder uitval en een goede sfeer op de werkvloer.

Language Switch bestaat sinds 2012 en is opgericht door Agata Wolters-Palacz. Samen met een team van ervaren trainers zet zij zich in om de communicatie tussen Nederlandse werkgevers en hun buitenlandse werknemers te verbeteren.

Naast onderstaande vaste trainers zijn er nog meerdere trainers werkzaam voor Language Switch. Wij stellen onze vaste trainers graag aan u voor.

Wil jij ons team komen versterken?

Om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen zijn we op zoek naar gedreven en ondernemende taaltrainers. Ben jij zo’n ervaren of startende taal- en/of communicatietrainer en wil jij zowel persoonlijk als professioneel doorgroeien? Je hebt de vrijheid van een zelfstandige trainer, terwijl je gebruikmaakt van de kennis en ervaring én het netwerk van Language Switch.

Ben jij de ervaren of startende taaltrainer die wij zoeken?
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en stuur je CV met foto naar Agata Wolters: info@languageswitch.nl

LEES MEER OVER DE VACATURE