skip to Main Content
Agata

Agata

Eigenaar

Agata is eigenaar van Language Switch. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring als opleidingsadviseur, taaltrainer, tolk en vertaler Pools-Nederlands. Ze is gediplomeerd docente NT2, Duits en Economie, en heeft een lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. In 2006 studeerde ze af aan The Poznan University of Economics, richting Bedrijfswetenschappen/Bedrijfseconomie met als specialisatie Logistiek.

Daarnaast is Agata gecertificeerd TWI Job Instruction trainer. TWI Job Instruction is een beproefde trainingsmethode, onder meer voor het efficiënt instrueren van personeel. Medewerkers leren taken snel en in één keer goed aan. Hierdoor komt er rust in de organisatie en nemen kwaliteit en productiviteit van medewerkers toe.

Agata is gedreven in haar werk en gepassioneerd door taal, communicatie, cultuur en het bedrijfsleven. Ook daarom beleeft ze enorm veel plezier wanneer de communicatie tussen werkgevers en werknemers door haar taal- en communicatietrainingen daadwerkelijk verbetert.

Collega over Agata:
“Ik ontmoette Agata tijdens een van haar workshops. Ik werd diep geraakt door haar kennis over de cultuurverschillen. Ze heeft een grote invloed gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling. Elke keer inspireert zij mij weer. Ik ben erg trots dat we samen onze plannen kunnen realiseren.”

Sinds 2008 woont en werkt Agata in Nederland. Inmiddels heeft zij diverse interculturele competenties verworven zoals zelfreflectie en het kunnen wisselen van perspectief. Dat maakt dat zij zich makkelijk beweegt tussen verschillende culturen. Ook kan zij een intermediaire rol spelen, en kan zij groepen bij elkaar brengen en elkaar laten begrijpen.

Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven om nog betere resultaten te behalen voor de cursisten en opdrachtgevers. Op deze manier helpt Agata ze hun doelen efficiënter en effectiever te behalen.