Agata

“Ik vind het belangrijk dat onze trainingen laagdrempelig en praktisch zijn, zodat cursisten er meteen wat aan hebben in hun werk.”

“Mensen helpen bij hun groei in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling is zinvol en dankbaar werk. Ik vind het belangrijk dat onze trainingen laagdrempelig en praktisch zijn, zodat cursisten er meteen wat aan hebben in hun werk. Dat motiveert hun groei nog meer. Ik lees vaak terug in hun evaluaties dat ze vaardigheden hebben geleerd die een positief effect hebben op hun zelfbeeld, waardoor de relatie met collega’s is verbeterd. Voor teamleiders is het dan bv. makkelijker om groepen aan te sturen. Ook onze klanten – de opdrachtgevers – zien op de werkvloer positieve veranderingen, zoals rust en structuur op de werkvloer. Dat er dan vaak een vervolgtraject komt, juich ik alleen maar toe.

Een paar jaar terug gaf ik een training Pools aan een aantal Nederlandse werkgevers. Op de dag dat mijn dochter Frederique 1 jaar werd, en ik gewoon lesgaf, zongen ze een Pools verjaardagsliedje voor mij. Wat lief! Dat ze dat speciaal voor mij deden, ontroert me nog steeds. Dit geeft wel aan hoe goed de sfeer is tijdens de lessen.”

Eigenaar en trainer Agata studeerde Bedrijfseconomie (Poznań University of Economics and Business, Poznań, Polen), doorliep de lerarenopleiding Duits (Poznan Adam-Mickiewicz University, Poznań, Polen), en deed Nederlands als Tweede Taal NT2 (Radboud in’to Languages, RU Nijmegen). Vanaf 2008 heeft Agata gewerkt in het onderwijs en bij bedrijven in Nederland, Duitsland en Polen. In 2012 richtte ze Language Switch op.

Haar specialisme: leiderschapstrainingen, vakgerichte taaltrainingen en -workshops, advies aan hr-professionals, teamleiders en managementteams over cultuurverschillen en efficiënter werken met internationale arbeidsmigranten, werkinstructies en werkrelaties, en veiligheid binnen bedrijven.