skip to Main Content
Onze Teamdag

Onze eerste echte Language Switch Teamdag is een feit.

We kunnen terugkijken op een geslaagde en enerverende teamdag. Een dag waar wij, als team, elkaar beter hebben leren kennen en van elkaar hebben geleerd.

We hebben het gehad over elkaars passies, doelen en ervaringen met vragen zoals: “Wat vind je zo leuk aan je vak als taaltrainer?”, “Waar loop je tegenaan als je trainingen geeft?”, “Wat zou jij jouw collega als raad meegeven?”, “Wat is jouw missie voor het komende jaar?”… Dit alles hebben we besproken met één belangrijk doel.

Groeien als bedrijf én als trainer…

Groeien in meer opzichten

Steeds meer bedrijven willen de trainers van Language Switch inhuren. Daarom willen wij ons team verder uitbreiden met gepassioneerde trainers. Maar we willen niet alleen groeien als bedrijf, we willen ook groeien in kwaliteit. Om bedrijven en hun internationale medewerkers te helpen om prettiger, efficiënter en veiliger te werken willen wij onze trainingen en workshops uit blijven bouwen en blijven verbeteren. Dat doen wij door naar elkaar te luisteren en onze trainers de vrijheid te geven zich te ontwikkelen, nieuwe ideeën aan te dragen en samen te werken aan een nog beter product.

Deze teamdag was succesvol omdat we naar elkaar hebben geluisterd, van elkaar hebben geleerd en afspraken hebben gemaakt voor de toekomst. Wat we willen bereiken en waar we voor staan: “Meer begrip op de werkvloer.”

Ik ben trots op dit topteam!

Agata Wolters