Leidinggeven kun je leren!

Volg een leiderschapstraining op maat
Leiderschap kun je leren

In de dynamische omgeving van internationale productiebedrijven in Nederland is goed leiderschap heel belangrijk. Voor Poolse teamleiders die te maken krijgen met een nieuwe werkcultuur, kan effectief leidinggeven best lastig zijn.
Het goede nieuws? Leidinggeven is een skill die je kunt leren. Bij Language Switch geven we een leiderschapstraining speciaal voor Poolse leidinggevenden op de Nederlandse werkvloer.

Deze training, die is ontworpen voor Poolse teamleiders van internationale teams, biedt een diepgaand en persoonlijk leertraject in acht modules. Aan de hand van het unieke aanbod kunnen deelnemers hun leiderschapsvaardigheden ontwikkelen op een manier die aansluit bij hun behoeften en uitdagingen.

De verschillen van de Poolse en Nederlandse werkcultuur komen aan bod en deelnemers leren strategieën om deze te overbruggen. Teamleiders leren hoe ze hun team op een interactieve manier kunnen inspireren en aansturen en er worden er concrete tools besproken voor effectief leiderschap. Ook behandelt de training de communicatie binnen internationale teams. Met deze waardevolle inzichten en vaardigheden kunnen de deelnemers constructieve dialogen voeren en zo de samenwerking van hun team versterken.

Wat deze training echt onderscheidt, is de flexibiliteit. Deelnemers kunnen de complete training volgen of ervoor kiezen om alléén de modules te kiezen die relevant zijn voor hun specifieke behoeften. Dit maatwerk, samen met de persoonlijke benadering, zorgt ervoor dat elke deelnemer het maximale uit de training haalt.

Meer informatie? Neem contact op voor vrijblijvende informatie over de leiderschapstrainingen.

Agata Wolters

Delen