Een onvergetelijke opdracht bij Wittenberg Gemuse GmbH

training-Poolse-teamleiders-5-670x377

Onlangs heb ik een onvergetelijke opdracht mogen uitvoeren bij Wittenberg Gemuse GmbH, met een vriendelijke groep Poolse teamleiders. Zij hebben mij vanaf de eerste dag sterk het gevoel gegeven dat ze zich enorm op deze training verheugd hadden.

Voor de meeste deelnemers waren dit zeer intensieve dagen, maar toch waren ze geïnteresseerd en zeer gedisciplineerd. Ze hebben onder andere kennis gemaakt met TWI Job Instruction.

Wil je (nieuwe) medewerkers beter en sneller inwerken?
Altijd dezelfde hoge standaardkwaliteit leveren?

Een goede werkinstructie geven is meer dan alleen voordoen en vertellen. Om een nieuwe taak goed of een bestaande taak beter uit te voeren, hebben medewerkers meer nodig dan dat.

De TWI Job Instruction is een een-op-een-leermethode. Toepassen van deze methode vraagt namelijk dat je eerst zelf een bepaalde taak grondig analyseert en precies vaststelt wat je doet, hoe en waarom. Al doende kom je er soms achter dat het ook beter kan, simpeler of sneller. Het zorgt er bovendien voor dat iedereen het werk op dezelfde manier uitvoert. Met als resultaat een stabiele, hoge kwaliteit van productie.

Daarnaast ontmoet je collega’s die andere taken uitvoeren en die tegen dezelfde problemen aanlopen. Door ervaringen uit te wisselen leer je van elkaars herkenbare voorbeelden.

Agata Wolters

Reviews die ik mocht ontvangen van enkele deelnemers:

(Vertaald door Google)
Een managementcursus bij Agata is een uitstekende introductie tot het managen van een groep mensen. De kennis die tijdens deze cursus kan worden opgedaan is zeer ontwikkelingsgericht en geeft veel reflectie. Bedankt voor je tijd. Groeten!

(Vertaald door Google)
Hallo! Deelnemen aan de cursus is voor mij een waardevolle ervaring geweest. Het is een professionele en inhoudelijke opleiding.
Ik zal de kennis die ik heb opgedaan zeker gebruiken in mijn verdere professionele leven 🙂
Agata, bedankt voor je professionaliteit, de leuke sfeer en je tijd.
Ik raad het iedereen van harte aan 🙂

Positief: Communicatie, kwaliteit, professionaliteit, waarde.

(Vertaald door Google)
Zeer goede lessen, ik heb er veel van geleerd. Ik kan het aanraden!

(Vertaald door Google)
De cursus heeft me geholpen om mijn trainingsmethoden te verbeteren. Een leuke sfeer en de professionaliteit maakten het gemakkelijker om nieuwe informatie te accepteren. Een opleiding die zeker aan te raden is.

(Vertaald door Google)
Geweldige training met Agata. Zij bracht veel vertrouwen in wat we doen in ons team van teamleiders. Hartelijke dank en vriendelijke groeten!

(Vertaald door Google)
Ik ben erg blij met de opleiding die ik heb gevolgd onder leiding van Agata Wolters. Zeer professioneel gevoerde onderwerpen, met grote inzet en bereidheid om de kennis die Agata in huis heeft door te geven. Ik weet zeker dat ik na deze lessen rijker ben in kennis en die ga ik absoluut gebruiken in een leidinggevende functie, maar ook in het dagelijks leven. Bedankt dat we van deze lessen mochten profiteren. Groeten aan Agata en ik wens haar veel succes!

(Vertaald door Google)
Ik heb een managementcursus gevolgd. Ik heb nog nooit een leraar gehad die alle informatie op zo’n interessante manier kan overbrengen. Agata is geweldig!
Ik had veel zin in de cursus en de tijd ging heel snel voorbij – te snel!
Ik raad het van harte aan om aan zo’n cursus deel te nemen.
Alle kennis die tijdens de cursus wordt opgedaan, zal nuttig zijn in het professionele en privéleven.

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!

Delen