Een goede review, een mooie tekening of… een lekkere taart! Daarbij maakt mijn hart steeds weer een sprongetje.

taart-waardering-review-670x377
Language Switch heeft al heel veel internationale medewerkers en Nederlandse leidinggevenden geholpen om beter te communiceren op de werkvloer.

Aan het eind van iedere training of cursus wordt een evaluatieformulier ingevuld waarbij de training een vorm van beoordeling krijgt. Door deze feedback en door middel van evaluaties kunnen wij onze trainingen blijven perfectioneren.

Soms laten de cursisten ook op andere manieren weten dat ze de training en de trainer waarderen. Regelmatig vind ik lieve tekeningen van bloemen, hartjes of smileys op de evaluatieformulieren of toetsen en laatst heeft een cursist zelfs een taart gemaakt! Deze mooie momenten blijven ons voor altijd bij.

Vaak plaatsen cursisten bovendien ook nog een review op onafhankelijke externe websites, zoals Facebook en Google. Het blijft geweldig om zulke mooie reviews te mogen ontvangen! Want dát is waar wij het voor doen. Blije cursisten die met meer plezier werken en sneller contact leggen met hun collega’s. Plus tevreden werkgevers, omdat er efficiënter, veiliger en met meer plezier gewerkt wordt.

Bijkomend voordeel is dat deze reviews voor toekomstige cursisten heel handig zijn om een realistisch beeld te krijgen van wat ze kunnen verwachten van onze trainingen.

Agata Wolters

Ook veiliger en efficiënter werken met jouw internationale collega’s?
Neem vandaag nog contact op!

Delen