1. Efficiënt werken met Poolse medewerkers

De sessie ‘Efficiënter werken met Poolse medewerkers’ is bedoeld voor leidinggevenden en teamleiders en gaat over de verschillen in werkcultuur van Nederlanders en Poolse medewerkers en hoe je die kunt overbruggen. De basis voor efficiënt werken ligt in de samenwerking tussen alle medewerkers en leidinggevenden. Pas als zij beter communiceren met hun internationale medewerkers zullen deze ook efficiënter werken. Alleen als de onderlinge samenwerking soepel loopt en iedereen weet wat er van ze verwacht wordt, kan een bedrijf goed presteren.

Wat leert u tijdens de workshop?

Centraal staat het begrip ‘culturele synergie’. Dat wil zeggen dat juist culturele verschillen een grote meerwaarde kunnen hebben, met name voor bedrijven. Mits deze verschillen herkend en aanvaard worden.

In de workshop maakt u kennis met een beproefde methodiek om culturele verschillen te overbruggen en hoe u effectief omgaat en communiceert met uw Poolse medewerkers, met behoud van elkaars eigenheid.

  • U leert de Poolse culturele achtergrond van uw medewerkers beter kennen. Hierdoor wordt u zich bewust van de gevolgen daarvan voor de communicatie binnen uw bedrijf.
  • U krijgt een aantal tips en eenvoudige gesprekstechnieken aangereikt die u helpen om communicatieproblemen op de werkvloer snel en effectief op te lossen.
  • U begrijpt het belang van een afstandelijke en directieve houding in de omgang en communicatie, en van het werken op basis van controle.
  • U ontdekt hoe u uw medewerkers beter kunt motiveren wanneer u eenmaal begrijpt waarom ze doen zoals ze doen.
© – Op al onze trainingen en workshops berust copyright.
Niets van onze trainingen, workshops en lesmateriaal mag worden gepubliceerd, verveelvoudigd of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Language Switch.
Interesse in een leiderschapstraining binnen uw bedrijf?