skip to Main Content
Anna

Anna

(Taal)trainer

Anna is (taal)trainer bij Language Switch. Nadat zij de middelbare school in Polen afgerond had, zocht ze naar een uitdaging in het buitenland. In 2010 besloot ze daarom naar Nederland te vertrekken en er een tijdje te gaan wonen.

Al snel werd zij verliefd op de Nederlandse taal en cultuur. Zij volgde lessen Nederlands, behaalde haar NT2-diploma en werkte op verschillende plekken in Nederland om de Nederlandse taal nog beter te beheersen. In 2013 startte ze met een studie Nederlands op de Universiteit in Utrecht. Dat bleek een hele goede keuze te zijn, want deze studie volgde ze met zeer veel interesse en haar liefde voor de Nederlandse taal groeide. In juni 2019 studeerde ze af als Bachelor Nederlandse Taal en Cultuur.

‘De belangrijkste reden om het Nederlands te leren is de onafhankelijkheid die je krijgt als je deze taal beheerst. Je hoeft niemand meer om hulp te vragen bij het vertalen in het dagelijks leven.’

Anna geeft al een aantal jaar Nederlandse lessen aan Poolse mensen en vindt het heel leuk om haar passie voor de Nederlandse taal te delen met de Poolse cursisten. Sinds september 2019 werkt zij in het team van Language Switch.

‘Ik ken niemand die er spijt van heeft gekregen dat hij Nederlands heeft geleerd!’