skip to Main Content
Investeer Als Leidinggevende In Dingen Zoals Cultuur, Waarden En Ethiek


Deze quote is afgeleid van de uitspraak van Leif Edvinsson
 

Leidinggevenden zullen meer en meer moeten investeren in dingen zoals cultuur, waarden, ethiek en andere immateriële zaken. In plaats van managers, moeten zij kwekers en verhalenvertellers zijn, om mensen te inspireren.

– Leif Edvinsson

Je zult het vast herkennen. Als leidinggevende, in een productiebedrijf met internationale medewerkers, word je vaker geconfronteerd met vragen zoals: Hoe verbeteren wij de communicatie tussen onze internationale medewerkers? Hoe kan er efficiënter gewerkt worden? Hoe krijg ik mijn mensen proactiever?

Beschouw de culturele verschillen (die er nu eenmaal zijn) niet als een probleem maar als een bron van nieuwe ideeën en als mogelijkheid om van elkaar te leren.

Vertel je medewerkers over de Nederlandse werkcultuur, de belangrijkste normen en waarden. Het belang van teamwork en de dagelijkse praktijk op de werkvloer binnen jullie organisatie. Maar toon ook interesse en verdiep je in de cultuur van je medewerkers en gebruik dat wat je leert om beter te communiceren en efficiënter en prettiger samen te werken.

Motiverend leiderschap

Wij bieden de training ‘Motiverend leiderschap voor teamleiders van internationale teams’ voor leiders die verschillen willen overbruggen. Zeer nuttig als je werkt met internationale teams. Deze intensieve en persoonlijke training bestaat naar keuze uit één, twee of drie modules en wordt gegeven aan een kleine groep deelnemers van max. 8-10 personen.