skip to Main Content

Werkt u met Poolse medewerkers? Begrijpen zij vaak de werkinstructies niet? Is er onbegrip op de werkvloer?
Het volgen van een cursus Pools – Nederlands leidt tot een betere communicatie met uw Poolse medewerkers, een betere werksfeer, meer begrip op de werkvloer en wordt er veiliger en efficiënter gewerkt.

Cursus Pools – Nederlands

De cursus Pools – Nederlanders duurt 12 weken en bestaat uit 10×2 lessen ‘op locatie’ en daarbij ook 12 online-lessen. Doel is om in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk basis Nederlands te leren. In de online-lessen wordt de lesstof verdiept met leerzame YouTube- filmpjes, leuke liedjes en uitdagende opdrachten. Een prettige en interactieve manier om nog sneller Nederlands te leren.

In-Company

Uw medewerkers kunnen de training gewoon binnen uw bedrijf volgen, bijvoorbeeld in de kantine of een vergaderzaaltje. Zo verliest u geen kostbare werktijd door reizen naar een aparte cursuslocatie.

Om een goede communicatie tussen Polen en Nederlanders op de werkvloer te realiseren, is begrip van elkaars taal (en cultuur) noodzakelijk. Ondernemers die hierin investeren, verdienen hun investering meestal snel terug.
Wilt u weten wat uw investering is voor deze taalcursus? Dan kunt u het prijzenoverzicht downloaden.

Download Prijzen

De voordelen

Meer begrip op de werkvloer
Betere werksfeer
Veiliger werken
Efficiënter werken
Minder ziekteverzuim
Er worden minder fouten gemaakt

Ervaringen van cursisten

Language Switch heeft al heel veel mensen geholpen om beter te communiceren op de werkvloer.

Lees reviews

De taaltrainers

Onze trainers zijn zeer ervaren taaltrainers en begeleiden en motiveren de cursisten op een unieke wijze. 

Tijdens de duur van de training kunnen de cursisten altijd hun taalvragen stellen via e-mail. Binnen 48 uur krijgt hij of zij antwoord op de vraag. Deze e-coaching houdt het leerproces op gang en stimuleert om actief aan de slag te blijven met het Nederlands.