skip to Main Content
Greenco Investeert In Taalcursussen Voor Poolse En Nederlandse Medewerkers

Greenco biedt medewerkers zoveel mogelijk ontwikkelingsmogelijkheden en investeert in taalcursussen voor Poolse én Nederlandse medewerkers. Wij zijn trots dat wij de taalcursussen en trainingen mogen verzorgen voor hun medewerkers.
Greenco (winnaar van de Inspiration Award 2017) is een voorbeeld voor veel bedrijven.

Op de diverse Greenco-locaties werken, afhankelijk van het seizoen, 300 tot 800 mensen. Ruim vijftig procent van deze werknemers komt uit het buitenland, voornamelijk uit Polen.
‘Goed werkgeverschap’ staat hoog in het vaandel bij snackgroenteproducent Greenco. Het bedrijf hecht daarom veel waarde aan een goede communicatie tussen Poolse en Nederlandse werknemers. Sinds 2016 verzorgen wij cursussen Nederlands voor voornamelijk Poolse werknemers, maar krijgen Nederlandse leidinggevenden ook Poolse les. Het effect reikt verder dan alleen een paar woordjes. De binding met het bedrijf wordt sterker, er is meer interactie tussen medewerkers en de productkwaliteit wordt naar een hoger plan getild.

Wil je meer weten over de bedrijfsfilosofie van Greenco en hoe de taalcursussen bijdragen aan hun succes? Lees het hele artikel dat deze maand gepubliceerd werd in KAS Magazine.

Download het hele artikel: ‘Elkaars taal spreken, draagt bij aan succes bedrijf’ uit KAS Magazine (juni 2018).

Meer weten over Greenco? greenco.nl
Meer weten over KAS Magazine? Ga naar kasmagazine.nl